Електронен вестник
УСПЕШНА 2018/2019 УЧЕБНА ГОДИНА!
УСПЕШНА 2018/2019 УЧЕБНА ГОДИНА!

Скъпи ученици, уважаеми родители и колеги,

С огромна чест и удоволствие Ви приветствам с добре дошли в Професионална гимназия по битова техника!

Днес с вяра, надежда и любов отваряме първата страница на новата 2018/2019 учебна година. От всички нас заедно зависи да я изпълним със съдържание и смисъл. Очакват ни 180 дни, в които сърцето на нашето училище ще тупти с ентусиазма и енергията на Вашите млади сърца, скъпи ученици. Помнете, че знанието е сила, която никой не може да Ви отнеме. Мечтайте и действайте смело! Не се обезкуражавайте пред трудностите, а ги приемайте като предизвикателство и възможност за своето израстване. Ученето е процес, който изисква воля, упоритост и постоянство. Бъдете усърдни в усвояването на знания, защото усилията и трудът винаги получават награда.

В пет специалности беше осъществен прием тази учебна година: Електрически инсталации, Електрообзавеждане на подемна и асансьорна техника, Компютърна техника и технологии, Компютърни мрежи, Оптически комуникационни системи.

Безспорно, най-вълнуващ е първият учебен ден за новоприетите ученици и техните родители. Скъпи осмокласници, добре дошли в ПГ по битова техника. Вие сте 55 –ият випуск, който прекрачва прага на нашето училище. Уверявам Ви, че Вашият избор е правилен, защото с професиите, които избрахте да учите, ще бъдете отлични специалисти. С отговорност, търпение и любов ние, учителите, ще Ви учим и напътстваме, за да израствате като достойни, знаещи, можещи и просветлени личности.

Скъпи дванадесетокласници, за Вас днес е последният първи учебен ден. Бъдете концентрирани и последователни в учебния процес, защото Ви очакват последните предизвикателства на училищния живот – държавни зрелостни и квалификационни изпити. Заедно с дипломите за средно образование и свидетелствата за професионална квалификация е важно да получите удовлетворение и самочувствие на компетентни специалисти.

Скъпи колеги, в нашите ръце е отговорността да съхраним ентусиазма, жаждата за знания на нашите ученици и да ги допълним с опит и мъдрост. Желая Ви здраве, духовни сили и упоритост, за да преодоляваме всички предизвикателства.

Нека  вярата, надеждата, професионализмът и силата на знанието озаряват пътя ни и да множим успехите си. Съзидателна и ползотворна учебна година за всички в ПГ по битова техника! На добър час!

« Към новини
Професионална гимназия по битова техника © 2012